Copywriter / Skribent

Du kan anlita mig som frilansande copywriter. Jag har arbetat som både strateg, ledare och copywriter och har därför förmågan att snabbt sätta mig in i affären och kommunikationsutmaningen uppdraget gäller. Jag skriver för alla kanaler, digitala/analoga. Jag tar även fram strategiska verktyg såsom budskapsstrategi, varumärkesplattformar, avsiktsförklaringar och varumärkesplattformar. Inom copywriting är jag utbildad på Forsbergs och av Jan Cederquist (copywritern, reklamgurun, författaren, musikern, gestaltterapeuten).

Pris enligt offert.

Du kan anlita mig som frilansande skribent redaktionellt. Jag skriver främst inom områden som terapi, coaching, livshälsa och ledarskap men också inom design, arkitektur, kommunikation och företagande. Jag skriver både artiklar, porträtt och reportage. Du kan även anlita mig som terapeutisk coach i ”fråga coachen”-sammanhang, t ex som inslag i dags- eller kvällspress, personal- eller kundtidning eller magasin inom livshälsa eller karriär. Inom journalistik är jag utbildad på Poppius.

Pris enligt offert.

Referens:
”Ulrika är varmt inkännande, intuitiv, med en skarp iakttagelseförmåga både för flygseende och detaljer. Lägg till detta ett otroligt stort hjärta och en superb talang för att skriva fantastiska, inspirerande texter och du
har fått en magisk kombination!”
                                         Cissi Williams, redaktör för tidningen Inspire