Referenser

"Min upplevelse av Ulrika Almquist som coach är en professionell och varm person som är resultatinriktad och samtidigt väldigt lyhörd för klientens behov. Det var tuffa sessioner men samtidigt tydligt givande. Ingenting kändes för flummigt eller för otydligt trots att det ibland inledningsvis inte var helt klart för mig själv vad övningarna skulle leda till men i efterhand blev det desto tydligare. En intensiv erfarenhet som skapade flera aha-upplevelser. Ulrika förmedlade så mycket trygghet att det var lättare att vara modig än jag kunnat förutse."
Ann, 49 år, Stockholm.

”Jag deltog i en Transformational Break Through coachsession med Ulrika.Det var en annorlunda upplevelse jämfört med mina tidigare erfarenheter av coaching och terapi, då mycket i Ulrikas metoder handlar om att söka kontakt med det undermedvetna. Jag skulle vilja beskriva det som coaching med inslag av mental träning och guidad meditation. Jag upplevde att jag kom i stark kontakt med mina känslor och att jag fick hjälp att se sammanhang. Ulrika är trygg, inlyssnande och närvarande och jag har fullt förtroende för henne som coach.”
Unn, 52 år, Stockholm.

”Ulrika är en fantastisk coach! Inkännande, intuitiv, med en skarp iakttagelseförmåga både för flygseende och detaljer. Lägg till detta ett skarpt intellekt och ett otroligt stort hjärta, och du har en otroligt effektiv kombination. Ulrika har också en superb talang för att skriva fantastiska, inspirerande texter. Jag kan varmt rekommendera henne.”
Cissi Williams, grundare av Nordic Light Institute samt chefsredaktör för tidningen Inspire.

”Ulrika är en mycket inspirerande coach och chef/ledare, där hon på ett tydligt sätt driver och leder alla inblandade mot uppsatta mål. Hon är inte rädd att ta de svåra diskussionerna och på djupet reda ut vad problemet är och utifrån resonemanget komma fram till en lösning. Hon är inte heller rädd att driva sin ståndpunkt, i syfte att driva resonemang och beslut framåt och få alla inblandade att växa. Men alla resonemang och diskussioner avslutas alltid på ett ödmjukt sätt då alla ska känna sig överens och förstå varför beslut är tagna.”
Magnus Tegsved, Head of Marketing, Försvarsmakten.

"Jag anlitade Ulrika inom områdena kommunikation och ledarskap. Ulrika har med hög kompetens på ett pedagogiskt och intresseväckande sätt tillfört stort värde för mig och mitt team. Jag kan verkligen rekommendera Ulrika och hoppas att vi får möjlighet att jobba tillsammans i framtida projekt.”
Andria Kemi, Director Marketing Communications, Swedavia.